考试首页·注册会员·课程报名·支付方式·网校登陆
您现在的位置:职称英语考试吧 >> 综合类 >> 完型填空 >> 文章正文
2017年职称英语综合类考试完形填空模拟练习题(5)

  完形填空

  Nobody likes insects. They are annoying and sometimes dangerous. Some of them bite us and give us 51 ; others bite us and give us big red 52 . Some do not bite, 53 they just fly round our heads or crawl round our houses and gardens. And we do not like any of them 54 those lovely butterflies.

  But insects are interesting. First, they are very 55 animals. Three hundred and twenty million years ago there were no men or other mammals in the world but there were insects. Today, 56 every square mile of land there are millions of them flying and crawling 57 . Second, insects are very adaptable to their habitat, to their food and to the weather. Now there are about a million different 58 in the world.

  59 do people use insecticides?

  Not many insects 60 us. In many cases we do not see the insects and we do not think much about them. The reason is that insects eat 61 of man's food, 62 there are so many billions of them.

  We must use insecticides to get rid of them. An insecticide is simply a special chemical 63 with some poisonous elements. Farmers spray their crops very often and the insects die quickly. Of course some poisonous chemicals may 64 on the crops or in the 65 , and that is also dangerous.

  51. A. wounds B. diseases C. disturbance D. panic

  52. A. places B. points C. spots D. stains

  53. A. because B. but C. or D. while

  54. A. besides B. let alone C. except for D. except

  55. A. old B. young C. small D. weak

  56. A. on B. throughout C. with D. up

  57. A. over B. above C. about D. up

  58. A. species B. samples C. models D. specimens

  59. A. When B. How C. Where D. Why

  60. A. kill B. wound C. hurt D. pin

  61. A. so many B. so little C. so few D. so much

  62. A. so that B. due to C. and D. and owing to

  63. A. medicine B. component C. compound D. material

  64. A. drop B. stay C. evaporate D. leave

  65. A. soil B. dirt C. clay D. mud

  参考答案:51. B 52. C 53. B 54. D 55. A 56. A 57. C 58. A

  59. D 60. C 61.D 62. C 63. C 64. B 65. A

名师在线
么建华教授   么建华教授:
  著名英语教育专家;研究生、博士生导师;中国国家人事人才培训中心教授级专家团队成员...[详细] 
[主讲课程][介绍]
[免费试听][报名]
关于我们 - 联系我们 - 广告服务 - 友情链接 - 网站地图 - 版权声明 - 人才招聘 -
客服咨询热线:010-62126633 或 400-678-3456 转 601 传 真:010-62168398(直拨)  邮编:100081
地址:北京市海淀区中关村南大街甲18号北京国际D座8层(魏公村北大口腔医院北侧) 环球天下教育集团
版权所有 © 2007 - 2010 职称英语考试吧(ZCYY8.COM)