考试首页·注册会员·课程报名·支付方式·网校登陆
您现在的位置:职称英语考试吧 >> 历年真题 >> 综合类 >> 文章正文
2016年职称英语真题_综合类B级答案_词汇选项

  第1部分:词汇选项(第1~15题,每题1分,共15分)

  下面每个句子中均有1个词或者短语划有底横线,请为每处划线部分确定1个意义最为接近的选项。

  1.All houses within 100 metres of the seas are at risk of flooding.

  A. out of control B. between equals C. in particular D. in danger

  答案:D

  2.The idea was quite brilliant.

  A. positive B. clever C. key D. original

  答案:B

  3.Stock market price tumbled after rumor of a rise in interest rate.

  A. regulated B. fell C. increased D. maintained

  答案:B

  4.We are worried about this fluid situation full with uncertainty.

  A. stable B. suitable C. adaptable D. changeable

  答案:D

  5.The revelation of his past led to his resignation.

  A. imagination B. confirmation C. disclosure D. recall

  答案:C

  6.Jensen is a dangerous man, and can be very brutal.

  A. careless B. strong C. cruel D. hard

  答案:C

  7.The coastal has area has very mild winter, but the central plains remainextremely cold.

  A. warm B. severe C. hard D.dry

  答案:A

  8.You'll have to sprint if you want to catch the train.

  A. jump B. escape C. prepare D. run

  答案:D

  9.The course gives you basic instruction in car maintenance.

  A. idea B. term C. coaching D. aspect

  答案:C

  10.The new garment fits her perfectly.

  A. haircut B. purse C. necklace D. clothes

  答案:D

  11.The phobia may have its root in a childhood trauma.

  A. fear B. joy C. hurt D. memory

  答案:C

  12.The details of the costume were totally authentic.

  A. outstanding B. creative C. real D. false

  答案:C

  13.They have built canals to irrigate the desert.

  A. decorate B. water C. change D. visit

  答案:B

  14.We are aware of the potential problems.

  A. possible B. global C. ongoing D. central

  答案:A

  15.Her overall language proficiency remains that of a toddler.

  A. disabled B. baby C. pupil D. teenager

  答案:B

2016年职称英语《综合类B级》真题考后首发

第1部分:词汇选项 第2部分:阅读判断 第3部分:概括大意与完成句子
第4部分:阅读理解一 第4部分:阅读理解二 第4部分:阅读理解三
第5部分:补全短文 第6部分:完形填空 理工类B级历年真题
理工类历年真题 卫生类B级真题 综合类B级真题
卫生类真题 综合类真题 职称英语考试真题库
2016年职称英语考试在线估分(理工类、综合类、卫生类)

  【提示】请点击对应题号查看试题及答案。

[1] [2]

名师在线
么建华教授   么建华教授:
  著名英语教育专家;研究生、博士生导师;中国国家人事人才培训中心教授级专家团队成员...[详细] 
[主讲课程][介绍]
[免费试听][报名]
关于我们 - 联系我们 - 广告服务 - 友情链接 - 网站地图 - 版权声明 - 人才招聘 -

湘公网安备 43010202000026号

湘ICP备09006662号-2、邮箱:712930260@QQ.com
报名咨询电话:4000-525-585(免长途费) 咨询QQ:
版权所有 © 2008 - 2018 职称英语考试吧(ZCYY8.COM)