考试首页·注册会员·课程报名·支付方式·网校登陆
您现在的位置:职称英语考试吧 >> 历年真题 >> 综合类 >> 文章正文
2009年职称英语考试综合类A级试题及答案
  第一部分:词汇选项
  1. Why can't you stop your (enternal) complaining?
  A. long
  B. everlasting
  C. temporary
  D. boring
  2. Hundreds of buildings were (wrecked) by the earthquake.
  A. shaken
  B. damaged
  C. fallen
  D. jumped
  3. These paintings are considered by many to be (authentic).
  A. faithful
  B. royal
  C. genuine
  D. sincere
  4. Many economists have given in to the fatal (lure) of mathematics.
  A. attraction
  B. simplicity
  C. power
  D. rigor
  5. Ten years after the event, her death still remains a (puzzle).
  A. mist
  B. tog
  C. mystery
  D. secret
  6. irritated
  答案:A. annoyed
  7. duplicated
  答案:D. copied
  8. spurred
  答案:B. encouraged
  9. ample
  答案:D. enough
  10. marvels
  答案:B. miracles
  11. perpetual
  答案:B. endless
  12. shabby
  A. old
  B. unforgetable
  C. funny
  D. unfair
  13. adhere to
  A. follow
  B. order
  C. prove
  D. handle
  14. barren
  答案:C. bare
  15. specifications
  答案:C. instructions

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8]

名师在线
么建华教授   么建华教授:
  著名英语教育专家;研究生、博士生导师;中国国家人事人才培训中心教授级专家团队成员...[详细] 
[主讲课程][介绍]
[免费试听][报名]
关于我们 - 联系我们 - 广告服务 - 友情链接 - 网站地图 - 版权声明 - 人才招聘 -
客服咨询热线:010-62126633 或 400-678-3456 转 601 传 真:010-62168398(直拨)  邮编:100081
地址:北京市海淀区中关村南大街甲18号北京国际D座8层(魏公村北大口腔医院北侧) 环球天下教育集团
版权所有 © 2007 - 2010 职称英语考试吧(ZCYY8.COM)