考试首页·注册会员·课程报名·支付方式·网校登陆
您现在的位置:职称英语考试吧 >> 历年真题 >> 卫生类 >> 文章正文
2014职称英语卫生类B级真题(word版)

  第一部分:词汇选项

  下面共有15个句子,每个句子中均有1个词或短语划有底横线,请从每个句子后面所给的4个选项中选择1个与划线部分意义最相近的词或短语。

  1.London quickly became a flourishing port.

  A. major

  B. large

  C. successful

  D. commercial

  答案:A

  2.It was a magic night unitil the spell was broken.

  A. charm

  B. time

  C. space

  D. opportunity

  答案:A

  3.They are trying to identify what is wrong with the present system.

  A. prove

  B. discover

  C. consider

  D. imagine

  答案:B

  4.The committee was asked to render a report on the housing situation.

  A. copy

  B. publish

  C. summarize

  D. furnish

  答案:D

  5.Afterwards there was just a feeling of let-down.

  A. excitement

  B. anger

  C. calm

  D. disappointment

  答案:D

  6.His stomach felt hollow with fear.

  A. sincere

  B. respectful

  C. empty

  D. terrible

  答案:C

  7.His knowledge of French is fair.

  A. very useful

  B. very limited

  C. quite good

  D. rather special

  答案:C

  8.The curriculum was too narrow and too rigid.

  A. inflexible

  B. hidden

  C. traditional

  D. official

  答案:A

  9.Several windows had been smashed.

  A. cleaned

  B. broken

  C. replaced

  D. fixed

  答案:B

  10.She felt that she had done her good deed for the day.

  A. homework

  B. act

  C. justice

  D. model

  答案:B

  11.His professional career spanned 16 years.

  A. lasted

  B. started

  C. changed

  D. moved

  答案:A

  12.The worst agonies of the war were now beginning.

  A. parts

  B. aspects

  C. pains

  D. results

  答案:C

  13.The group does not advocate the use of violence.

  A. limit

  B. regulate

  C. oppose

  D. support

  答案:D

  14.The majority of people around here are decent.

  A. real

  B. honest

  C. normal

  D. wealthy

  答案:D

  15.He led a very moral life.

  A. human

  B. honourable

  C. intelligent

  D. natural

  答案:B

[1] [2] [3] [4] [5] [6]

名师在线
么建华教授   么建华教授:
  著名英语教育专家;研究生、博士生导师;中国国家人事人才培训中心教授级专家团队成员...[详细] 
[主讲课程][介绍]
[免费试听][报名]
关于我们 - 联系我们 - 广告服务 - 友情链接 - 网站地图 - 版权声明 - 人才招聘 -
客服咨询热线:010-62126633 或 400-678-3456 转 601 传 真:010-62168398(直拨)  邮编:100081
地址:北京市海淀区中关村南大街甲18号北京国际D座8层(魏公村北大口腔医院北侧) 环球天下教育集团
版权所有 © 2007 - 2010 职称英语考试吧(ZCYY8.COM)