考试首页·注册会员·课程报名·支付方式·网校登陆
您现在的位置:职称英语考试吧 >> 历年真题 >> 理工类 >> 文章正文
2014职称英语理工类B级真题(word版)

  第一部分:词汇选项

  下面共有15个句子,每个句子中均有1个词或短语划有底横线,请从每个句子后面所给的4个选项中选择1个与划线部分意义最相近的词或短语。

  1. The majority of people around here are decent.

  A. real

  B. honest

  C. normal

  D. wealthy

  答案:D

  2. The curriculum was too narrow and too rigid.

  A. hidden

  B. traditional

  C. inflexible

  D. official

  答案:C

  3. The committee was asked to render a report on the housing situation.

  A. furnish

  B. copy

  C. publish

  D. summarize

  答案:A

  4. Afterwards there was just a feeling of let-down.

  A. excitement

  B. disappointment

  C. anger

  D. calm

  答案:B

  5. Several windows had been smashed.

  A. cleaned

  B. replaced

  C. fixed

  D. broken

  答案:D

  6. The worst agonies of the war were now beginning.

  A. pains

  B. parts

  C. aspects

  D. results

  答案:A

  7. London quickly became a flourishing port.

  A. major

  B. large

  C. successful

  D. commercial

  答案:C

  8. She felt that she had done her good deed for the day.

  A. homework

  B. justice

  C. model

  D. act

  答案:D

  9. He led a very moral life.

  A. human

  B. intelligent

  C. natural

  D. honourable

  答案:D

  10. His stomach felt hollow with fear.

  A. sincere

  B. respectful

  C. empty

  D. terrible

  答案:C

  11. It was a majic night until the spell was broken.

  A. time

  B. charm

  C. space

  D. opportunity

  答案:B

  12. His professional career spanned 16 years.

  A. started

  B. changed

  C. moved

  D. lasted

  答案:D

  13. They are trying to identify what is wrong with the present system.

  A. discover

  B. prove

  C. consider

  D. imagine

  答案:A

  14. His knowledge of French is fair.

  A. very useful

  B. very limited

  C. quite good

  D. rather special

  答案:B

  15. The group does not advocate the use of violence.

  A. limit

  B. regulate

  C. oppose

  D. support

  答案:D

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8]

名师在线
么建华教授   么建华教授:
  著名英语教育专家;研究生、博士生导师;中国国家人事人才培训中心教授级专家团队成员...[详细] 
[主讲课程][介绍]
[免费试听][报名]
关于我们 - 联系我们 - 广告服务 - 友情链接 - 网站地图 - 版权声明 - 人才招聘 -
客服咨询热线:010-62126633 或 400-678-3456 转 601 传 真:010-62168398(直拨)  邮编:100081
地址:北京市海淀区中关村南大街甲18号北京国际D座8层(魏公村北大口腔医院北侧) 环球天下教育集团
版权所有 © 2007 - 2010 职称英语考试吧(ZCYY8.COM)