考试首页·注册会员·课程报名·支付方式·网校登陆
您现在的位置:职称英语考试吧 >> 卫生类 >> 完型填空 >> 文章正文
2017年职称英语考试卫生C类完形填空巩固试题(3)

  An Absent-minded Professor

  Professor Smith lived alone. He was very absent-minded. He used to __51__ the university to give a lecture and find that he had forgotten to bring his notes. Or he __52__ lose his spectacles and be unable to see the __53__. He could never find any chalk to __54__ with,and he often forgot the time and would ramble __55__ for hours because he had __56__ his watch at home. But the most __57__ thing of all about him was his __58__. His overcoat was rarely __59__,as most of the buttons were __60__. His shoes were usually untied because he had lost the laces. He __61__ his comb as well because his hair was always standing __62__,that is unless he was __63__ his battered old hat with the brim missing. His trousers were __64__ by an old tie instead of a belt. He was a chain smoker. He would smoke __65__ in class. Cigarette ash was liberally scattered over his waistcoat.

  51. A) arrive in B) arrive at C) arrive D) arriving

  52. A) was used to B) was accustomed to C) could D) would

  53. A) blackboard B) floor C) door D) window

  54. A) teach B) deliver C) write D) address

  55. A) of B) at C) in D) on

  56. A) put B) placed C) left D) forgotten

  57. A) exciting B) amazing C) attractive D) delightful

  58. A) appearance B) act C) behavior D) conduct

  59. A) tied B) fastened C) ironed D) patched

  60. A) losing B) falling C) missing D) hanging

  61. A) has lost B) loses C) must have lost D) must lose

  62. A) on end B) up C) aside D) back

  63. A) putting on B) wearing on C) wearing D) having

  64. A) rounded up B) stuck together C) put together D) held up

  65. A) even B) frequently C) constantly D) continuously

  参考答案:

  51. B 52. D 53. A 54. C 55. D

  56. C 57. B 58. A 59. B 60. C

  61. C 62. A 63. C 64. D 65. A

名师在线
么建华教授   么建华教授:
  著名英语教育专家;研究生、博士生导师;中国国家人事人才培训中心教授级专家团队成员...[详细] 
[主讲课程][介绍]
[免费试听][报名]
关于我们 - 联系我们 - 广告服务 - 友情链接 - 网站地图 - 版权声明 - 人才招聘 -
客服咨询热线:010-62126633 或 400-678-3456 转 601 传 真:010-62168398(直拨)  邮编:100081
地址:北京市海淀区中关村南大街甲18号北京国际D座8层(魏公村北大口腔医院北侧) 环球天下教育集团
版权所有 © 2007 - 2010 职称英语考试吧(ZCYY8.COM)