考试首页·注册会员·课程报名·支付方式·网校登陆
您现在的位置:职称英语考试吧 >> 卫生类 >> 完型填空 >> 文章正文
2017年职称英语卫生B类完形填空模拟演练(2)

  Driving needs sharp eyes,keen ears,quick brain,and coordination(协调)between hands and the brain.Many human drivers have all(51)and can control a fast-moving car.But how does an intelligent car control itself?

  There is a virtual(虚拟的)driver in the smart car.This virtual driver has"eyes,""brains,""hands"and"feet,"too.The minicameras(52)each side of the car are his"eyes,"which(53)the road conditions ahead of it.They watch the(54)to the car's left and right.There is also a highly automatic driving(55)in the car.It is the built-in computer,which is the virtual driver's"brain."His"brain"(56)the speeds of other moving cars near it and analyzes their positions.Basing on this information,it chooses the(57)path for the intelligent car,and gives instructions to the "hands"and"feet"to act accordingly.In this way,the virtual driver(58)his car.

  What is the virtual driver's best advantage?He reacts(59).The minicameras are bringing(60)continuously to the "brain."It completes the processing of the images within 100 milliseconds.(61),the world's best driver needs at least one second to react.Besides,when he takes(62),he needs one more second.

  The virtual driver is really wonderful.He can reduce the accident(63)considerably on expressways(高速公路).In this(64),can we let him have the wheel at any time and in any place?Experts(65)that we cannot do that just yet.His ability to recognize things is still limited.He can now only drive an intelligent car on expressways.

  51.A.these B.them C.this D.that

  52.A.in B.above C.to D.on

  53.A.change B.observe C.improve D.meet

  54.A.police B.traffic C.pets D.trees

  55.A.button B.door C.system D.activity

  56.A.calculates B.reaches C.gathers D.reduces

  57.A.different B.narrow C.same D.right

  58.A.stops B.finds C.controls D.selects

  59.A.quickly B.cleverly C.virtually D.safely

  60.A.ideas B.news C.memory D.images

  61.A.so B.However C.Besides D.Therefore

  62.A.action B.role C.decision D.notice

  63.A.investigation B.prevention C.rate D.report

  64.A.case B.method C.manner D.file

  65.A.expose B.warn C.hope D.wish

  参考答案:

  51.A  52.D  53.B  54.B  55.C

  56.A  57.D  58.C  59.A  60.D

  61.B  62.A  63.C  64.A  65.B

名师在线
么建华教授   么建华教授:
  著名英语教育专家;研究生、博士生导师;中国国家人事人才培训中心教授级专家团队成员...[详细] 
[主讲课程][介绍]
[免费试听][报名]
关于我们 - 联系我们 - 广告服务 - 友情链接 - 网站地图 - 版权声明 - 人才招聘 -
客服咨询热线:010-62126633 或 400-678-3456 转 601 传 真:010-62168398(直拨)  邮编:100081
地址:北京市海淀区中关村南大街甲18号北京国际D座8层(魏公村北大口腔医院北侧) 环球天下教育集团
版权所有 © 2007 - 2010 职称英语考试吧(ZCYY8.COM)