考试首页·注册会员·课程报名·支付方式·网校登陆
您现在的位置:职称英语考试吧 >> 模拟试题 >> 综合类 >> 文章正文
2017年职称英语考试综合类完形填空自测试题(10)

  Many teachers believe that the responsibilities for learning lie with the student.If a long reading assignment is given,instructors expect students to be familiar with the (1)________in the reading even if they do not discuss it in class or take an examination.The (2) _______ student is considered to be one who is motivated to learn for the sake of(3) _______,not the one interested only in getting high grades.Sometimes homework is returned(4) _______ brief written comments but without a grade.Even if a grade is not given,the student is(5) _______ for learning the material assigned.When research is(6) _______ ,the professor expects the student to take it actively and to complete it with(7) _______ guidance.It is the student's responsibility to find books,magazines,and articles in the library.Professors do not have the time to explain(8) _______ a university library works; they expect students(9) _______ graduate students to exhaust the reference(10) _______ in the library.Professors will help students who need it,but(11) _______ that their students should not be (12) _______ dependent on them.In the United Stats professors have many other duties (13) _______ teaching, such as administrative or research work.Therefore,the time that a professor can spend with a student outside of class is (14) _______ .If a student has problems with classroom work ,the student should either (15) _______ a professor during office hours or make an appointment.

  1.A) suggestion B) context C) abstract D) information

  2.A) poor B) ideal C) average D) disappointed

  3.A) fun B) work C) learning D) prize

  4.A) by B) in C) for D) with

  5.A) criticized B) innocent C) responsible D) dismissed

  6.A) collected B) distributed C) assigned D) finished

  7.A) maximum B) minimum C)possible D) practical

  8 A) when B) what C)why D) how

  9.A) particularly B) essentially C) obviously D) rarely

  10.A) selections B) collections C) sources D) origins

  11.A) hate B) dislike C) like D) prefer

  12.A) too B) such C)much D) more

  13.A) but B) except C) with D) besides

  14.A) plentiful B) limited C) irregu1ar D) flexible

  15.A) greet B) annoy C) approach D) attach

  参考答案:

  1.D 2.B 3.C 4.D 5.C 6.C 7.B 8.D 9.A 10.C 11.D 12.A 13.D 14.B 15.C

名师在线
么建华教授   么建华教授:
  著名英语教育专家;研究生、博士生导师;中国国家人事人才培训中心教授级专家团队成员...[详细] 
[主讲课程][介绍]
[免费试听][报名]
关于我们 - 联系我们 - 广告服务 - 友情链接 - 网站地图 - 版权声明 - 人才招聘 -
客服咨询热线:010-62126633 或 400-678-3456 转 601 传 真:010-62168398(直拨)  邮编:100081
地址:北京市海淀区中关村南大街甲18号北京国际D座8层(魏公村北大口腔医院北侧) 环球天下教育集团
版权所有 © 2007 - 2010 职称英语考试吧(ZCYY8.COM)