考试首页·注册会员·课程报名·支付方式·网校登陆
您现在的位置:职称英语考试吧 >> 模拟试题 >> 综合类 >> 文章正文
2017年职称英语考试综合类完形填空自测试题(9)

  Music comes in many forms;most countries have a style of their own.At the turn of the last century,____1 jazz was born ,America had no prominent ____2 of its own.No one knows exactly when was invented or by whom.But it began to be ____3____ in the early 1890s.Jazz is America's contribution to

  ____4_____ music.In contrast to classical music,which __5__ formal European traditions,jazz is spontaneous and free in form1.It bubbles with energy,__6__ the moods,interests,and emotions of the people.In the' 1920s jazz __7__ like America.And so it does today.The __8__ of the music are as interesting as the music itself.American Negroes,or blacks,as they are called today,were the jazz pioneers.They were brought to the Southern states __9__ slaves.They were sold to plantation owners and forced to work long hours.When a Negro died his friends and relatives __ 10 ___ a procession to carry to body to the cemetery.In New Orleans,a band often accompanied the 11 .On the way to the cemetery the band played slow,solemn music,suited to the occasion.__12__ on the way home the mood changed.Spirits lifted.Death had removed one of their number2,but the living were glad to be 13__.The band played 14 music,improvising on both the harmony and the melody of the tunes3 15 __ at the funeral.This music made everyone want to dance.It was an early form of jazz.

  1.A) while B) when C) since D) as

  2.A) music B) songs C) melodies D) tunes

  3.A) listened B) noticed C) heard D) found

  4.A) classical B) sacred C) popular D) serious

  5.A) introduces B) follows C) takes D) approaches

  6.A) disclosing B) explaining C) expressing D) exposing

  7.A) sounded B) felt C) looked D) seemed

  8.A) discoveries B) originals C) resources D) origins

  9.A) like B)for C)as D)by

  10.A)composed B)formed C)hosted D)demonstrated

  11.A)body B)demonstration C)procession D)march

  12.A)Furthermore B)Similarly C)But D)Therefore

  13.A)live B) alive C)life D)there

  14.A)sad B)solemn C)happy D)funeral

  15.A)sung B)showed C)played D)expressed

  参考答案:

  1.B 2.A 3.C 4.C 5.B

  6.C 7.A 8.D 9.C 10.B

  11.C 12.C 13.B 14.C 15.C

名师在线
么建华教授   么建华教授:
  著名英语教育专家;研究生、博士生导师;中国国家人事人才培训中心教授级专家团队成员...[详细] 
[主讲课程][介绍]
[免费试听][报名]
关于我们 - 联系我们 - 广告服务 - 友情链接 - 网站地图 - 版权声明 - 人才招聘 -
客服咨询热线:010-62126633 或 400-678-3456 转 601 传 真:010-62168398(直拨)  邮编:100081
地址:北京市海淀区中关村南大街甲18号北京国际D座8层(魏公村北大口腔医院北侧) 环球天下教育集团
版权所有 © 2007 - 2010 职称英语考试吧(ZCYY8.COM)