考试首页·注册会员·课程报名·支付方式·网校登陆
您现在的位置:职称英语考试吧 >> 模拟试题 >> 理工类 >> 文章正文
2017年职称英语《理工A类》单选练习题(1)

  第一部分:词汇选项(第1~15题,每题1分,共15分)

  1.Patricia stared at the other girls withresentment.

  A.anger  B.doubt  C.love  D.surprise

  2.The document was compiled by the Department of Health.

  A.written  B.printed  C.attached  D.sent

  3.He's spent years cultivating a knowledge of art.

  A.sharing  B.using  C.denying  D.developing

  4.We've seen a marked shift in our approach to the social issues.

  A.clear  B.regular  C.quick  D.great

  5.Her father was a quiet man with graceful manners.

  A.polite  B.similar  C.usual  D.bad

  6.I want to provide my boys with a decent education.

  A.good  B.special  C.private  D.general

  7.In the process,the light energy converts to heat energy.

  A.changes  B.reduces  C.leaves  D.drops

  8.Many cities have restricted smoking in public places.

  A.limited  B.allowed  C.stopped  D.kept

  9. What are my chances of promotion if I stay here?

  A.retirement  B.advertisement  C.advancement  D.replacement

  10.If we leave now,we should miss the traffic.

  A.direct  B.stop  C.mix  D.avoid

  11.There was a profound silence after his remark.

  A.proud  B.short  C.sudden  D.deep

  12.I enjoyed the play it had a clever plot and funny dialogues.

  A.long  B.boring  C.original  D.humorous

  13.The thief was finally captured two miles away from the village.

  A.caught  B.killed  C.found  D.jailed

  14.Such a database would be extremely costly to set up.

  A.transfer  B.destroy  C.establish  D.update

  15.The two banks have announced plans to merge next year.

  A.combine  B.sell  C.close  D.break

  参考答案:

  1.A  2.A 3.D  4.A  5.A

  6.A 7. A  8. A 9. C  10.D

  11.D 12.D 13.A  14.C 15.A

名师在线
么建华教授   么建华教授:
  著名英语教育专家;研究生、博士生导师;中国国家人事人才培训中心教授级专家团队成员...[详细] 
[主讲课程][介绍]
[免费试听][报名]
关于我们 - 联系我们 - 广告服务 - 友情链接 - 网站地图 - 版权声明 - 人才招聘 -
客服咨询热线:010-62126633 或 400-678-3456 转 601 传 真:010-62168398(直拨)  邮编:100081
地址:北京市海淀区中关村南大街甲18号北京国际D座8层(魏公村北大口腔医院北侧) 环球天下教育集团
版权所有 © 2007 - 2010 职称英语考试吧(ZCYY8.COM)